RV Slingeland

De Vereniging

R.V. Slingeland is een gezellige rijvereniging in de gemeente Westland. Wij zijn aangesloten bij de KNHS. De vereniging is opgericht op 24 februari 1975.

Luchtfoto Manage Noordland

Ons vaste wedstrijdlocatie is Manege Noordland in 's-Gravenzande en daar organiseren wij regelmatig gezellige dressuurwedstrijden van B t/m Z2 en impuls. Iedereen is welkom!

En na 2 proeven hard werken kun je lekker ontspannen even uitstappen op het strand vlakbij de manege, te bereiken via het ruiterpad.

Het adres van de manege is:

Strandweg 1
2691 KE 's-Gravenzande

Het bestuur van R.V. Slingeland

Het bestuur van R.V. Slingeland bestaat uit de volgende personen:

Miranda van Duffelen - Voorzitter & secretaris

Miranda is per 4 april 2011 onze secretaris en sinds begin 2014 ook onze voorzitter. Zij is getrouwd en heeft twee kinderen. Haar dochter, Melissa, is actief in de wedstrijdsport met haar paard met Cadans en binnenkort Hero.

Te bereiken: 06- 48 536 436
E-mail: rvslingelandmiranda@gmail.com

Thea van Leeuwen - Penningmeester

Thea is per 4 april 2011 onze penningmeester. Verder is zij is al een aantal jaar vrijwilliger bij de rijvereniging. Ze heeft ook een eigen pony en leuke Fjord Igor waarmee ze regelmatig aan de slag gaat.

E-mail: rvslingelandthea@gmail.com

Anita Verloop - Wedstrijdsecretaris

Anita is onze wedstrijdsecretaris, dus voor alle wedstrijdzaken kun je bij haar terecht. Je vindt Anita dagelijks op Manege Noordland, waar zij samen met haar man Rob, de eigenaar van is. Zij gaat starten met haar paard Dunya op onze wedstrijden.

Te bereiken: 06- 52 430 140
E-mail: wedstrijdsecretariaat@rvslingeland.nl

Ben jij iemand met bestuurderskwaliteiten? We zijn nog op zoek naar één of twee bestuursleden.

Ook voor vrijwilligers is er altijd plaats. Heb je interesse, neem dan contact met ons op via de mail of bel naar één van bovenstaande bestuursleden, of mail naar info@rvslingeland.nl!